Deodorant paling best, tahan lama, tanpa alcohol

"memang best pakai deodorant ni,.berbaloi.. Walaupon x mandi seharian tp ketiak still x melekit n berbau,. Tahan lame jugak la..sbb saya pakai kongsi dengan isteri.."testimoni pengguna.

Deodorant paling hot! bestnya bila bahagian bawah lengan korang xkuning & xde melekat kesan deodorant.paling penting xde paraben yg menakutkan tu ..meh tukar deodorant mula skrg.
√paraben free
√tahan sehingga 6 ke 7 bulan penggunaan
√long lasting freshness - badan tak kan berbau sampai malam
√jimat (tahan utk 6 bulan )

Deodorant paling best, tahan lama, tanpa alcohol super jimat!
Sangat laris macam goreng pisang panas.
Tiada alkohol
Sesuai utk lelaki dan wanita.

whatsapp 012-6291231

"Kami sekeluarga dah pakai sejak tahun 2000. Memang pernah cuba yang lain.. tapi tak boleh lawan yang ni"




MAXXSLIM



MaxXSlim.. sebulan hilang 15kg!!
🔼Formula herba semulajadi yang berkualiti tinggi dan selamat.
Kebaikan MaxXSlim:  Menurunkan berat badan dalam masa 7 Hari.
 Mengawal selera makan.
 Anda akan rasa cepat kenyang.
 Lawas Pembuangan Najis.
 Perut Anda Hanya Menerima Makanan Yang Diperlukan sahaja.
 Anda tidak akan berasa Lapar Sepanjang Masa.
 Lemak degil di bahagian perut, peha , lengan , Pinggul anda akan disingkirkan dari badan.
MaxXSlim Formula Pertama
Pil Kapsul Kurus yang boleh digunakan oleh pesakit darah tinggi dan ibu menyusukan bayi..
Paling Pantas Membakar Lemak ! Perut! Peha! Lengan! Pinggul!
KANDUNGAN
EXTRACT GREEN APPLE
EXTRACT LEMON
EXTRACT GINGER
EXTRACT GARCINIA CAMBONIA
Harga promosi : RM90 (free postage)
HARGA ASAL : RM130
Cepat dapatkan sementara tgh promo ni!! Stok terhad. 📍Ada 60biji. 📍Tahan sebulan +.
📍sesuai utk ibu yg menyusu dan pesakit darah tinggi
📍Selepas pembelian sy akan guide tuan/puan cara pemakanan dan penggunaan maxxslim yg berkesan.
Whatsapp 0126291231 Puan Siti Aniza





2botol, hilang 12kg!
Alhamdullilah ramai yang dah berjaya selepas menggunakan maxXSlim!!





Ibu Menyusu Makan Maxxslim..
Turun Berat 10KG ~ 1Bulan ~ 2Botol ..!!!
Dan Susu Badan Banyak'!!
KELEBIHAN :-
*MENGURUSKAN BADAN
*MENINGKATKN KADAR METABOLISMA
*MEMBAKAR KALORI BERLEBIHAN
*MELAWASKAN SERTA MELANCARKAN PEMBUANGAN ANGIN
*BERTINDAK MENGAWAL SELERA MAKAN
*MEMBUANG LEMAK DLM USUS
*MENGHALANG PEMBENTUKAN LEMAK
*MENGHALANG BADAN MENERIMA LEBIHAN LEMAK & KARBOHIDRAT
*MEMBANTU SISTEM PENCERNAAN & BERFUNGSI DENGAN BAIK.
*MENGATASI MASALAH SEMBELIT



Hilang 26kg dengan 2 botol maxxslim.
MAXXSLIM TIADA BAHAN BAHAYA. .. 
EXTRACT HERBA
💯 EXTRACT BUAH-BUAHAN 
👍 BEBAS RACUN . 
.
Bahan² MAXXSLIM:
-- EXTRACT GREEN APPLE
-- EXTRACT LEMON
-- EXTRACT GINGER
-- EXTRACT GARCINIA CAMBOGIA




BERJAYA HILANG 7KG!!
Wahh Ketara Sangat Inchloss..

SIHAT DENGAN CMD


sms/whatsapp 012-6291231  Siti Aniza

NO COD, BY POST ONLY


testimoni CMD:



Tanpa pakej:
CMD / HydroD 65ml 2 botol RM160

CMD / HydroD 120ml RM160



Harga pakej RM178 
1 CMD 120ml, Percuma Hydro D 30ml dan keahlian seumur hidup.
ada website promosi dan whatsapp group.



Atau
Hydro D 1 botol  120ml 
Free 1 botol Hydro D 30ml
RM178 sahaja

lihat testimoni Hydro D di sini:





sms/whatsapp 012-6291231  Siti Aniza

CMD Sarawak : 019-8819394 Mohd Sabri

Info, testimoni, cara guna CMD




Apa beza CMD dan Hydro D untuk KURUS??
Jawapannya -
CMD ~ Selain makanan sel, CMD juga detox air berlebihan dlm bdn kita..Sbb tu sape yg ambil CMD, perasan tak u all kuat kencing?? So sape yg bdn gemuk air, mmg cepat sgt turun kalau ambik CMD berbanding org yg gemuk lemak..
HYDRO D ~ Ia adalah CMD tetapi ada tambahan Vit D..Jd HD juga adalah makanan sel dan detox air berlebihan dlm bdn juga kerana sifat molekulnya sgt halus..Tetapi VIT D dlm HD merupakan agen utama utk meningkatkan metabolisma badan dan ia juga menjadi PEMANGKIN ( booster ) kpd proses pembakaran lemak sehingga 70% lebih cepat drp pembakaran lemak biasa tanpa VIT D..











..................................



Ingat tak masalah kat kepala baby yg pernah diviralkan ni? 
Alhamdulillah dah sembuh lepas 4 hari amalkan CMD..




Jerebu mengandungi bahan kimia asing halus yang terbakar. Bahan ini amat mengancam keseimbangan oksigen didalam sel melalui sistem pernafasan yang terancam.
Lebihkan minum air masak.
CMD wajib ada..
- Udara yg tercemar mengakibatkan kulit gatal, mata pedih. Campurkan CMD dgn Air di dlm botol spray. Bawa kemana2 dan spray pada bila2 masa sekiranya kulit rasa kering atau gatal dan mata berasa pedih.
- Lemon + Air + CMD. Boleh menyihatkan badan dari dalam. CMD bersifat alkali dgn kandungan mineral yg tinggi.
CMD juga bersihkan usus..
BANYAKKAN MINUM AIR PUTIH + CMD BAGI KUATKAN ANTIBODI SISTEM IMUN BADAN ANDA DAN ANAK ANAK ANDA..
Bila JEREBU...badan mudah dapat penyakit 
Kena minum air kosong banyak2..
titiskan CMD, titisan mineral beralkali tinggi, 
bila dlm badan cukup mineral, insyaallah...pertahanan badan akan kuat.

Terimakasih sudi order dengan ahkak ...








"Semasa hamil : Tiada sebarang alahan, lagi bertambah aktif uruskan rumahtangga, keluarga, 2 orang anak yang bersekolah dan urusan perniagaan. Berat badan tak naik mendadak. Kwan2 puji kulit makin halus dan gebu.
Melahirkan & selepasnya : Syukur sangat bersalin lebih mudah, tanpa komplikasi. Luka bersalin cepat sembuh. Susut 10kg lepas sebulan bersalin tanpa berdiet. Susu badan lebih banyak berbanding dulu.
Baby : Kulit baby putih kemerahan dan halus. Tulangnya kuat.
Pesanan :Minum CMD untuk meningkatkan kesuburan dan kesihatan badan sebagai persediaan menghadapi kehamilan".




wow! umur 57 tahun, anak 7 orang, hari2 sapu CMD di wajah. mabelles kan...

rimas dengan KETUAT/kutil / daging lebih (skin tags) yang ada kat muka dan leher anda?
CMD boleh hilangkannya secara alami tau..





testimoni glaucoma



disengat tebuan



arthritis


testimoni semput/asthma












muka flawless dengan CMD









selim melim dengan CMD









CMD..Pakai kat muka..muka glowing gituu..


16 hari puasa, berat turun 9.7kg!




Ibu yang menyusukan anak..

2 bulan amalkan CMD turun 10kg. 

double chin dah takde!

titis, titis
kurus..



Anak dah 3..tapi kekal maintain..

Nampak macam anak dara..

istiqamah dengan CMD
hasilnya? mabelles!

berat turun
diabetes terkawal

pori2 mengecil
kulit halus, mulus






















masalah ekzema






USUS TAK SIHAT PUNCA PERUT BUNCIT DAN PENYAKIT!! 
anda makan supplement..makan itu..makan ini.. tp xde apa2 hasil n anda komplen produk itu menipu... tp tahukah anda...selagi usus anda penuh dengan toksin..mcmana semua yg anda makan tu nak diserap dgn baik..mcm longkang untuk mengalirkan air..kalo penuh kotoran ditengah2... x mungkin air mengalir dgn lancar kan... tersumbat kot..
" Cucilah usus anda supaya anda merasa 20 tahun lebih muda, jika setiap org menjalankan cuci usus, nescaya 95% klinik akan ditutup sebab kekurangan patien " 
- Dr. Victor Iron USA -


Detox tu ape? Bahasa mudahnya adalah nyah toksin.
Contoh paling mudah kulit badan berpeluh..di situ berlaku detox.
Selain tu, bila kita buang air kecil, air besar itu pun detox tau.
Lazimnya, untuk membantu badan kita nyah toksin, adalah digalakkan kita mulakan dengan meminum air kosong secukupnya.
Selain tu, boleh juga memilih kombinasi makanan yang sesuai.
Titiskan CMD untuk kesan optimum.
"aku buat air detox yang tgh heboh diperkatakan skrg.. apple ijau+lemon+kiwi+limau nipis... mmg best sebab kentut lancar je kluar.. air mmg aku minum 2-3 liter sehari "
"paling senang, sebelum tido tu korang watla infuse water..
hiris lemon,apple ijau,tomato or timun
rendam semalaman
ltk dlm icebox...
then esok bgun minum amalkan..
perut buncet pun bole kurang"
"air tu lepas di rendam dgn buah2an, masukkan dulu dlm fridge dlm 5-8jam.
Lps tu dh bleh minum.
Jgn melebihi tempoh 48jam air rendaman tersebut.. seeloknya abiskan dlm tempoh 24 jam."
"pepagi time perut kosong tu minum apple cider vinegar 2tbsp + 1 gelas air. So far ttiap ari mesti akan membuang. amalkn minum air 3liter sehari."

keterangan lanjut :












ada masalah berat badan berlebihan? 

perut buncit,menggeleber?

nak simpan lemak tu berapa lama lagi?

nak kurus?

nak cuba CMD?

dah ramai Berjaya kurus dengan CMD!













"Saya happy sangat... berat badan saya turun 9kg dengan titisan ajaib ini.
Saya beli untuk merawat asma saya. Alhamdulillah dalam duk titis titis CMD saya dah tak payah guna inhaler lagi untuk asma saya.
Malah yang paling membuatkan saya melompat kegembiraan berat saya hilang 9kg dari 85kg ke 76kg...

Awesome kan??
Saya kongsi sebab tak nak uols semua asyik salahkan cermin bila tengok cermin tak kurus kurus even dah bermacam2 usaha dan supplement taken.
Lepas ni saya dah tak perlu salahkan kamera bila ambil gambar sebab saya dah kurus hanya dengan titis titis CMD.
Hah titisan ajaib ni nama dia CMD. Concentrated Mineral Drops".







































































CMD membekalkan zat dan nutrien yang cukup untuk ibu mengandung.