BB CREAM

HARGA :RM93.00(50g),



Sekarang menjadi kegilaan wanita-wanita Korea, Taiwan, Singapore.


Tengok muka pelakon wanita Korea tu make-up dorang cam "flawless" and glowing tu hasil dari pakai BB cream ni lah.

BB cream is short for Blemish Balm. used as treatment/concealer for problem/after treatment.

Dengan adanya satu botol bbcream, tak usahlah pakai apa2 foundation, moisturizer, bedak compact, sun protector, makeup base dan lain2 lagi.
kerana semua functions nya semua ada di dlm bbcream.

Satu warna utk semua skin tone. after apply it 5 minit, ia akan match dgn your own skin tone menjadi sgt natural.


BB cream ni kat US doktor2 gune utk cepatkan luke n sembuh parut after surgery.

BB cream ni tak berminyak & ramai yg cakap muka ada seri gitu,bila blend kat muka dia smooth je..bila dah pakai tak nampak scar kt muka.

Process to use bbcream: lepas cuci muka, apply your toner, and then straight away apply bbcream. THAT'S ALL.

no need to use foundation, sunblock, moisturizer etc etc.

Testimoni Intan Fatmawati (Perak):
Terik matahari sering menjadikan kulit saya semakin kering,gelap dan berjelaga. Teruja melihat kulit upline sy Pn.Radziah yg sentiasa kekal cerah dan berseri walaupun tidak berbedak.
"Dengan BB Cream sudah memadai"
Katanya ia menjadi pelembap wajah, kosmetik asas serta menjadikan kulit sihat.
Kini kulit saya juga semakin cerah dan kekal remaja walaupun sudah punya 2 cahayamata.




KEISTIMEWAAN RESCARE BB CREAM:

* Menutupi cela di muka (bintik bintik, pigmentasi, tompok putih, warna kulit tidak sekata, akne, parut, lingkaran hitam sekeliling mata] tanpa menyumbatkan pori/merosakkan kulit.
* ‘Natural look’, tidak nampak seperti bedak tebal di muka
* Sebagai bedak asas dan ‘concealer’ [menjadikan solekan asas untuk wajah begitu mudah dan cepat]
* Sifat merawat [melembapkan dan menghaluskan kulit]
* Menggalakkan regenerasi kulit untuk mengekalkan kulit muda
* Pelindung UV menghasilkan kulit sihat (SPF 45 +++]
* Melambatkan penuaan [merawat kedut]
* Mencerahkan kulit
* Warnanya dicipta untuk orang Asia
* Tekstur ringan sesuai untuk cuaca panas/tropika

Hasil Sejurus Guna Rescare BB CREAM: Sejurus selepas anda aplikasi BB Cream, ia memberikan kesan liputan menyeluruh dengan menutupi akne, pori terbuka, parut, garisan halus, lingkaran hitam sekeliling mata, bintik bintik, warna kulit yang tidak sekata tanpa menyumbati pori, malahan memperbaiki kondisi kulit.

Selepas Guna Berterusan Selama 1 Bulan: Selepas berterusan menggunakan Rescare BB Cream selama sebulan, anda akan mendapati kulit anda lebih baik daripada sebelumnya – lebih licin, lebih lembut dan lebih halus.

Bagaimana BB Cream bertindak: Setiap kali anda menggunanya, BB Cream bertindak sebagai satu lapisan pelindung sambil mengawal minyak berlebihan dan pada masa yang sama ia memberi kelembapan yang mencukupi untuk menjadikan kulit sihat. la melindungi kulit daripada sinaran UV yang memudaratkan dan kerosakan alam persekitaran. Ditambahkan lagi sifat perawatannya yang terdiri daripada rumusan semulajadi (seperti ekstrak Centella Asiatica, Jus daun Aloe Barbadensis, Beta Glucan] yang bertindak merangsang regenerasi kulit dan mengecilkan pori. Rumusan istimewa dalam Rescare BB Cream juga dapat mencerahkan warna kulit dan melambatkan penuaan kulit. Hasil akhir selepas menggunanya selama sebulan kulit akan menjadi lebih licin, lembut dan halus. Yang pastinya, kulit wajah anda akan lebih cantik!.

Review BB Cream Bebas Yang dijalankan di Korea: Daripada kajian ke atas 200 orang gadis/wanita secara rawak, 93 % daripada mereka yang telah menggunakan BB Cream menyukainya dan mahu terus menggunanya.

2 comments: