Suri Qaseh Feminine Wash (BESTSELLER)


PENCUCI 'BUNGA' WANITA : Pembersih Feminin Suri Qaseh pH3.5 dengan Manjakani, Femitim dan Aloevera membantu melindungi dari bau yang kurang selesa, gatal gatal dan ketidakselesaan. Ia berkesan membantu mengetatkan dan mengembalikan ketegangan otot faraj. Pembersihan yang lembut tanpa sabun.

Pembersih Feminin Suri Qaseh pH3.5 dengan Manjakani, Femitim dan Aloevera membantu melindungi dari bau yang kurang selesa, gatal gatal dan ketidakselesaan. Ia berkesan membantu mengetatkan dan mengembalikan ketegangan otot faraj. Pembersihan yang lembut tanpa sabun.

Suri Qaseh Feminine Wash (180ml) (SUR-1)
(RM 25.50)Testimoni:
Pn. Ramlah, Kuala Lumpur.

10 botol senang terjual!
Saat guna kali pertama, saya dapat rasa perbezaannya. Yang dah pakai pasti akan beli lagi! Malah, suami senyum puas lepas kami bersama. Kini, ramai kawan saya yang menggunanya.

Rumusan sirih membersihkan faraj secara semulajadi, mencegah daripada gatal atau berbau. Femitim dan manjakani terbukti berkesan untuk mengetatkan, bagus untuk ibu lepas bersalin. Wanita berusia mesti mahukannya kerana lidah buaya memberi lembapan mencegah faraj daripada kering.

Suri Qaseh ini penting untuk wanita. Begitu senang terjual, 10 botol dalam 1 1/2hari sahaja!

No comments:

Post a Comment