OneXOX Prepaid

Cepat! Miliki Simkad Jimat RM10 sambil buat duit setiap kali orang yang anda perkenalkan topup!
sila daftar di 
http://1xox.biz/fattabiouni

Kelebihan #1: 
SIM Kad Permulaan Yang Sangat Murah. RM10 Sahaja


Anda tidak perlu belanja lebih. Hanya RM10 sudah mampu memiliki simkad ONEXOX ini dan tersedia baki kredit sebanyak RM5.Kelebihan #2: 

Panggilan Short-Call Cuma 5sen Ke Semua Rangkaian.


Hanya 5sen sahaja untuk panggilan dibawah 10saat. Dalam tidak sedar, banyak kita membazir dengan panggilan bawah 10saat dan dicaj oleh telco lain dengan kadar 1 minit!
  • Ke Semua Rangkaian - kadar ini juga termasuk panggilan ke semua rangkaian telco termasuk talian tetap! Dalam tidak sedar, memang kerap juga di buat panggilan bawah 10saat. Dan akibatnya, jika di telco lain, anda akan dicaj selama 1minit!
  • Termasuk Voicemail - Kita tidak dapat mengawal panggilan agar tidak termasuk voicemail. Dan apabila termasuk voicemail walaupun 1@2 saat saja, di telco lain akan dikenakan caj sebanyak 1minit. Berbeza dengan ONEXOX, hanya 5sen sahaja!
Lihat perbandingan penjimatan jika terlaku kerap ke voicemail tanpa sengaja


Kelebihan #3: 
Pelan Flexi DA dan MA


Dalam ONEXOX terdapat 2 Akaun Baki Kredit. Iaitu akaun DA dan MA.
  • Akaun DA (dedikasi): Panggilan & SMS kadar Rendah.
  • Akaun MA (utama): Langganan data internet, pindahan kredit dan juga boleh digunakan call/sms tetapi pada kadar biasa
Setiap kali panggilan/sms dibuat, akan ditolak dahulu baki dalam DA (kadar rendah). Dan jika baki DA sudah habis, anda boleh topup untuk menikmati kadar jimat ini ATAU boleh juga call/sms seperti biasa tetapi kadar biasa akan ditolak dari akaun MA.
Kadar panggilan sangat JIMAT kerana syarat #1 adalah 5sen untuk call bawah 10 saat (termasuk baki MA).
ONEXOX menggunakan kaedah 2 Block iaitu caj dikenakan mengikut penggunaan serendah 10saat dan 30saat sahaja!
Sebagai contoh talian telco lain mengenakan caj 1 blok (60saat) dimana jika anda buat panggilan sebanyak 2saat, 10saat, 15saat, 28saat, 45saat atau 55 saat, maka anda akan dicaj dikira selama 1 MINIT (60saat).
Berbeza ONEXOX, anda dicaj mengikut apa yang anda pakai! Guna 2saat~10saat anda dicaj 5sen, guna 10~30saat cuma 7@9sen dan jika guna seminit cuma 15@18sen.
JIKA GUNA 1 MINIT 5 SAAT:
Telco lain akan caj dikira 2MINIT!
ONEXOX pula hanya caj 1MINIT +30saat sahaja.
MANA LEBIH JIMAT....??
Setiap kali anda buat topup (recharge), baki kredit secara automatik akan dibahagikan kepada DA dan MA mengikut kadar jumlah topup. Semakin besar nilai topup, semakin tinggi peratus % akan masuk ke DA.


Kelebihan #4: 10 Nombor Friends & Family KE SEMUA RANGKAIAN TELCO!


Tiada di telco lain yang menawarkan panggilan jimat Famili & Rakan ke SEMUA RANGKAIAN (termasuk talian tetap)

Kelebihan ini tidak mengira rangkaian telco mana yang famili & rakan kita gunakan. Tiada masalah untuk add nombor mereka sebanyak 10 nombor kesemuanya!

Kelebihan #5

Internet Berkelajuan Tinggi


Kelebihan paling ketara dalam ONEXOX adalah "Unlimited Speed" iaitu tiada catuan kelajuan internet samada off-peak atau peak-hour.
Di ONEXOX, tiada internet data "Pay Per Use". Sekiranya kuota data telah tamat, maka tiada akses internet pay per use tanpa sengaja seperti telco lain yang akan berlakunya kehilangan kredit anda secara senyap!
Jadi, jika kuota telah habis, anda boleh melanggan semula pakej yang sama atau pakej lain, dan tempoh aktif akan diperbaharui dengan tempoh yang baru.
Anda dapat apa yang anda bayar pada kelajuan maksimum tanpa had!
LIHAT PERBANDINGAN SPEED INTERNET KETIKA PEAK-HOUR!
Ini speed internet di Tampin, N. Sembilan yang mencecah 3.63 Mbps download speed! 
Kelebihan #6

Percuma 1800 SMS!
Sebagai tanda penghargaan kerana membeli Simkad ONEXOX, anda sebagai pengguna baru bakal menerima 1800 SMS secara PERCUMA ke sama rangkaian..
Setiap bulan anda akan dapat 150sms selama 12bulan. Jumlah = 1800SMS

Kelebihan #7

TEMPOH SAH 28 BULAN (Jika Kekal Nombor Lama)

Kelebihan #8
Tempoh Sah Dikira Terkumpul

Tempoh SAH akan ditambah secara terkumpul setiap kali anda topup ke akaun anda. Ini bermakna tempoh sah yang baru hanya akan bermula daripada tarikh luput tempoh sah topup yang dibuat sebelumnya.

Kelebihan #9
USER GET USER! Pendapatan Pasif!

Anda boleh buat duit dengan Simkad ONEXOX ni ! Daftar sebagai Pengedar ONEXOX.Setiap pengguna simkad ONEXOX adalah layak untuk program "User Get User" ini.
Anda cuma pengguna biasa, dan rekeman/ajak rakan anda beli simkad melalui dealer anda, maka anda akan dapat insentif 5% daripada jumlah topup pengguna yang anda perkenalkan pada dealer anda.
Anda cuma rekeman kan saja, segala urusan pengaktifan, pendaftaran dan juga pengeposan adalah dealer anda yang uruskan. Sangat mudah tanpa perlu keluar modal dan pening kepala..
Sebagai contoh anda membawa 10 rakan anda menjadi pengguna ONEXOX dan setiap seorang akan topup RM100 sebulan. Maka, dalam sebulan 10rakan X RM100 = RM1000
Dan komisen anda adalah 5% daripada RM1000 = RM50!
Akan akan layak dapat selagi mana anda menjadi pengguna ONEXOX dan selagi mana rakan-rakan anda menjadi pengguna ONEXOX.

Bonus akan dibayar pada 16hb berikutnya, dan jika bonus bawah RM50 akan dibayar melalui akaun topup dan jika melebihi RM50, akan dimasukkan ke dalam akaun bank anda!

JANGAN TUNGGU-TUNGGU LAGI...
Dapatkan simkad OneXOX sekarang!!!...

Bayaran RM15 
(Harga simkad RM10 + kos pos)

Siti Aniza 012-6291231

No comments:

Post a Comment